Pæl af Kaj Otto 1
2

Pælekunst

PÆLEKUNST er ikke DOVNEKUNST, men endnu et nyt begreb i kunstverdenen.
Det opstod, da jeg ville forsøge at finde en behageligere anvendelse end pælesidning til min “nyplantede” hængekøjepæl.
(Hvorfør jeg havde behov for en sådan pæl, kan du se her).

 

Jeg fik kreativ hjælp til ideen om et pælekunstværk fra min gode ven Kaj Otto, og han blev så tændt på ideen, at han både kom med et konkret skitseforslag, samt tilbød at blive et par dage og udføre værket.
Jeg fik kreativ hjælp til ideen om et pælekunstværk fra min gode ven Kaj Otto, og han blev så tændt på ideen, at han både kom med et konkret skitseforslag, samt tilbød at blive et par dage og udføre værket.
Kaj Otto er grafiker og billedkunstner og har malet mange skønne malerier på lærreder. Se bare www.kajotto.dk.
Kaj Otto er grafiker og billedkunstner og har malet mange skønne malerier på lærreder. Se bare her på kajotto.dk.
Pælekunstværket blev skabt den 7. og 8. juli 2015, hvor sommervejret viste sig fra sin mest alsidige (og typiske) side). Skiftevis med sol, skyer og regnbyer, men til gengæld en konstant kraftig vestenvind.
Pælekunstværket blev skabt den 7. og 8. juli 2015, hvor sommervejret viste sig fra sin mest alsidige (og typiske side). Skiftevis med sol, skyer og regnbyer suppleret med en konstant kraftig vestenvind.
Pælekunstværket blev skabt i dyb koncentration. Kun afbrudt af røget-, stegt- og marineret sild, samt Sælhund (øl fra Halsnæs Bryghus) og Strandengens slåensnaps på terrassen.
Pælekunstværket blev skabt i dyb koncentration. Kun afbrudt af pauser på terrassen  med røget-, stegt- og marineret sild, samt Sælhund og Slåen (henholdsvis øl fra Halsnæs Bryghus og Strandengens kryddersnaps).
Overraskelsen over egne kreative færdigheder viste sig gang på gang....!
Pælekunstnerens overraskelsen over egne kreative færdigheder viste sig gang på gang….!
Den gamle golfparaply fra Byggekram skulle beskytte det nymalede mod regn. Men også mod solen der kunne udtørre malingen og skolde kunstnerens isse. Både Kaj Otto og jeg har for mange år tilbage arbejdet sammen for Byggekram kæden. Jeg som kædechef og Kaj Otto som indehaver og kreativ leder af det reklamebureau kæden benyttede.
Den gamle golfparaply fra Byggekram skulle beskytte det nymalede mod regn. Men også mod solen der kunne udtørre malingen for hurtigt og skolde kunstnerens isse.
Både Kaj Otto og jeg har for mange år tilbage arbejdet sammen for Byggekram kæden. Jeg som kædechef og Kaj Otto som indehaver og kreativ leder af det reklamebureau kæden benyttede.
Før Kaj Otto havde sin debut med pælekunst, har han øvet sig på diverse brændestykker og træklodser.
Før Kaj Otto havde sin debut med pælekunst, har han øvet sig på diverse brændestykker og træklodser.
Kaj Otto lægger sidste penselstrøg på pæleværket. Egentlig kan man godt kalde det et dovneværk. For jeg var så doven at jeg fik vores søn til at grave hullet til pælen og til at blande betonen den blev plantet i.  Og Kaj Otto har egenhændigt fundet på - og udført - værket. Det eneste jeg har bidraget med er ønsket en hængekøjepæl med et kunstværk på....
Kaj Otto lægger sidste penselstrøg på pæleværket.
Egentlig kan man godt kalde det et dovneværk. For jeg var så doven at jeg fik vores søn til at grave hullet til pælen og til at blande betonen den blev plantet i.
Og Kaj Otto har egenhændigt fundet på – og udført – værket. Det eneste jeg har bidraget med er som tilskuer og fotograf, samt med ønsket om en hængekøjepæl med et kunstværk på….
TAK Kaj Otto
TAK Kaj Otto

 

PÆLEKUNST er ikke  DOVNEKUNST, men endnu et nyt begreb i kunstverdenen. Det opstod, da jeg ville forsøge at finde en behageligere anvendelse en pælesidning til min "nyplantede" hængekøjepæl.

 

 

 

 

Comments are closed.